GRATIS DOSTAVA

Ob nakupu Garnier, Mixa, Maybelline, L'Oréal Paris, NYX in Essie izdelkov nad 24 €

Yankee Candle Berry Mochi Dišeča svečka 49 g

votivna, 10–15 h, parafin

          
Na zalogi   |  (ID: 134096)
2,83
Dostavili bomo
Kupite za 1,70 € s kodo PINK40 Kupón můžete uplitnit do 22. 7. 2024 0:00

v steklenem kozarcu, 65–75 h, parafin

          
Na zalogi   |  (ID: 134083)
23,90

Opis izdelka

Yankee Candle Berry Mochi je dišeča sveča, enostavna za uporabo, ki oddaja vonj sladkane sveže jagode in bogate vanilije v kombinaciji z notami rožnatega sladkorja v prahu, da ustvari ikonično japonsko poslastico.

Začetni vonj slive, jagodičevja in marelice se umakne dišavi rožnatega sladkorja in doseže vrhunec v dolgotrajnem vtisu vanilijeve torte in makrona.

Sveča s 100-odstotno naravnim stenjem brez svinca, sestavljena iz prvovrstnega parafinskega voska in najkakovostnejših sestavin z vsega sveta, nudi čisto in dosledno gorenje. Laboratorijsko testirano in 100 % reciklirano.

Čas gorenja: do 15 ur

Uporaba

Svečo polagajte le na površine, ki so odporne proti visokim temperaturam. Pazite, da sveča ne gori več kot 4 ure ali da zgori do konca. Po vsaki uporabi stenj skrajšajte na 3 mm. Goreče sveče nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Vedno se ravnajte po priloženih navodilih.

Količina in sestavine

Količina: 49 g

1,6-Nonadien-3-ol, 3,7-Dimethyl, Benzyl Salicylate, Cinnamal, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Isocyclemone E, Linalool, Octabenzone.

Seznam sestavin se lahko spremeni. Svetujemo vam, da vedno preverite seznam sestavin, ki so navedene na kupljenem izdelku.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest