🎁 Darilo

ob nakupu izbranih ženskih parfumov

Clinique Clinique ID Set za posvetlitev in poenotenje barve za mešano in suho kožo za ženske vlažilna emulzija Dramatically Different Moisturizing Lotion+ 115 ml + serum za obraz Uneven Skin Texture 10 ml

Suha koža, Mešana koža, Dehidrirana koža, Posvetlitev, Utrujena koža

Ni na zalogi   |  (ID: 95616)
34,60

Opis izdelka

Darilni set Clinique ID matirni gel 115 ml + serum za obraz 10 ml

Set vsebuje Clinique ID Dramatically Different Oil-Control Gel matirni gel 115 ml in Uneven Skin Texture serum za obraz 10 ml.

  • Matirni gel deluje kot osnova, ki ji dodamo koncentrat. Zagotavlja hidratacijo kože, hkrati pa uravnava nastajanje sebuma. Patentirana tehnologija zagotavlja natančno odmerjanje, kjer lahko z enim pritiskom dobite mešan odmerek 90% vlažilne emulzije in 10% koncentrata. Kožo vlaži do 8 ur, takoj se absorbira in ne vsebuje parabenov, ftalatov ali parfumov.
  • Serum za obraz, oziroma koncentrat, ki se v obliki polnila vstavi v osnovo. S pomočjo AHA kisline zmanjša vidnost por, kožo gladi in izboljša njeno kakovost.

Uporaba

Ko uporabljate prvič, kartušo s koncentratom položite v podstavek. S pritiskom na črpalko dobite predhodno mešan serum, ki ga zjutraj in zvečer nanesete na očiščen obraz, vrat in dekolte.

Količina in sestavine

  • Matirni gel: 115 ml
  • Serum za obraz: 10 ml

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest