Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov Garnier, Mixa, Maybelline, L'Oréal Paris, NYX in Essie nad 24 €

Clinique Clinique ID Set za zmanjšanje gub za vse tipe kože za ženske hidratacijski gel Dramatically Different Hydrating Jelly 115 ml + serum za obraz Active Cartridge Concentrate 10 ml

Opis izdelka

Darilni set Clinique Clinique ID hidratacijski gel 115 ml + serum za obraz 10 ml

Set vsebuje Clinique Clinique ID Dramatically Different Hydrating Jelly hidratacijski gel 115 ml in Active Cartridge Concentrate serum za obraz 10 ml

  • Hidratacijski gel deluje kot osnova, v katero se doda serum v obliki koncentrata. Koži zagotavlja intenzivno in dolgotrajno hidratacijo. Patentirana tehnologija zagotavlja natančno odmerjanje, kjer lahko z enim pritiskom črpalke dobite mešan odmerek 90% vlažilne emulzije in 10% koncentrata. Primeren za vse tipe kože. Ne vsebuje parabenov, ftalatov ali parfumov.
  • Serum za obraz v obliki polnila se vstavi v osnovo. Sestava vsebuje sirotkine beljakovine in pomaga izenačiti kožni ton in zmanjšati majhne gubice.

UPORABA

Pred prvo uporabo kartušo s koncentriranim serumom namestite v podstavek. S pritiskom na črpalko boste dobili že mešan serum, ki ga zjutraj in zvečer nanesete na očiščen obraz, vrat in dekolte.

KOLIČINA IN SESTAVINE

  • Hidratacijski gel: 115 ml
  • Serum za obraz: 10 ml

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest